Affaldscenter
Bæredygtige værdier og holdninger

Om DB Ressourcer

Hos DB Ressourcer (tidl. Beton Genbrug) har vi siden 2006 modtaget og sorteret affald i mange forskellige fraktioner. Som det første miljøgodkendte indsamlings- og forbehandlingsanlæg i Randers og omegn har vi opbygget mangeårig specialiseret erfaring indenfor affaldshåndtering og forbehandling. Målet med virksomheden har lige siden begyndelsen været at bidrage til den grønne omstilling ved at tilbyde innovative og bæredygtige affaldsløsninger, der har til formål at spare på de jomfruelige naturlige råstoffer. Denne ambition er kun blevet større i takt med, at der er kommet større fokus på området både nationalt og globalt. Vi møder altid kunder og leverandører i øjenhøjde og lægger stor anstrengelse i åben og tæt dialog med alle parter. På den måde sikrer vi, at vi kan levere den grønneste løsning med den absolut bedste service. Vi bestræber os på at gå forrest og altid opsøge de nyeste og mest praktiske teknologier på markedet indenfor både affaldshåndtering, forbehandling og afsætning. Enhver af vores samarbejdspartnere kan derfor med ro i sindet lade os varetage deres affaldsløsninger og være sikre på, at deres affald opnår størst mulig værdi som genanvendte ressourcer i det cirkulære kredsløb.

Vi går aldrig på kompromis med bæredygtighed, hverken når det gælder det eksterne miljø, vi arbejder for hver dag gennem miljørigtig ressource- og affaldshåndtering, eller når det gælder det interne miljø i vores organisation. Vi gør en dyd i at skabe gode og sikre rammer for vores medarbejdere, der alle hver dag yder en stor indsats for at skabe en grønnere fremtid og sikre, at de ressourcer, der allerede er udvundet, bliver genanvendt i så stort omfang som muligt.

Vores team
AffaldscenterModtagelse af materialer fra lastbilAfsætningForbehandlingForarbejdning af træflis
AffaldscenterModtagelse af materialer fra lastbilAfsætningForbehandlingForarbejdning af træflis

Vores mission & vision

Mission

Vores mission er gennem bæredygtige og innovative løsninger at bidrage til den cirkulære økonomi ved at maksimere genbrug og minimere bortskaffelse af affald.

Vision

Vores vision er at ændre den negative opfattelse af affald fra at være et problem og en byrde til i stedet at anse det som en værdifuld ressource i det cirkulære samfund.

Vores team

Walter Jakobsen

Pladsformand

Jan Frandsen

Chauffør

Wesam Sobeh

Maskinfører

Lasse Persson

Maskinfører